Home » Eenhoorn

Glinster Eenhoorn 

Je kunt ons niet zomaar zien, je kunt ons niet vinden;.Je kunt ons alleen zien als wij naar je toekomen.  Kijk uit je raam, luister naar de wind,  spring over een tak, ren als een eenhoorn zo hard  je kunt. Wie weet komt een glinster eenhoorn wel naar je toe.   

Je hoeft niet bang voor me te zijn, ik ben misschien wel heel groot, maar ik ben heel zacht. Ik heb vier benen en een staart. Ik heb een hoorn en soms heb ik zelfs vleugels. Ik ben ook heel erg lief hoor net als jij en soms ben ik een beetje ondeugend of zelfs een klein beetje stout.

Je kunt me aaien, als je lief bent kun je op mijn rug rijden. Mijn hoorn is magisch zodat alles wat je wenst best wel eens uit zou kunnen komen. Sluit je ogen en wens, je weet maar nooit of een glinster eenhoorn in de buurt is.

Mijn manen zijn er in alle kleuren van de regenboog, ze zijn roze, wit of paars, groen, geel, wit met en zonder glitters.  

 

Wij spelen graag eenhoorn verstoppertje en glinster tikkertje. Ren me nietje  en springer Eenhoorn. Samen met de Fairies spelen we graag  glinster paardje en met de zeemeerminnen spelen we glinster zwemmen. 

 

Heb jij net als ik ook wel eens een glinster Eenhoorn gezien?...….